Biografie Marlot Hendriks

Marlot Hendriks werkt als gitaardocente bij Muziekschool Pianoforte op de locaties Hardenberg en Ommen. Zelf begon ze op 8-jarige leeftijd met het spelen van gitaar en in 2017 studeerde ze af aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Marlot is klassiek geschoold, maar in de gitaarlessen komen naast de klassieke basis altijd verschillende muziekstijlen aan bod. De muzikale voorkeur van de leerling neemt ze altijd mee in haar lessen. Ook het leren samenspelen speelt een belangrijke rol in de gitaarlessen.

Project gitaarorkest

In 2018 heeft Marlot samen met Koen Hutten (ook gitaardocent bij Muziekschool Pianoforte) een gitaarorkest project opgezet. Het doel hiervan is om leerlingen het samenspelen in een orkest te laten ervaren en samen toe te werken naar een mooi eindconcert.

Naast het lesgeven vormt Marlot samen met Koen een gitaarduo. Samen speelden ze onder andere al bij Radio 4 en op het Internationaal Gitaarfestival Zwolle.
gitaardocente Marlot HendriksMaak kennis met de andere muziekdocenten van Pianoforte.

Leslocaties

De huidige leslocaties bevinden zich in Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk. Wil je weten waar je bij jou in de buurt kan lessen?

Meer informatie »

Muziekaanbod

Je kunt bij ons o.a. de volgende lessen volgen: piano, keyboard, gitaar (bas, elektrisch en akoestisch), zang, drum, djembe, harp, dwarsfluit, viool en blokfluit.

Meer informatie »

2019 | Muziekschool Pianoforte

Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk

KVK: NL228881961B01 | BTW: 08206495 | info@muziekschoolpianoforte.nl