Biografie Tom Roelofs

Tom Roelofs is aangestoken met het drumvirus door een oom die destijds bij rockband On The Cover speelde. Na een aantal keren mee te zijn geweest (als spek en bonen roadie) was hij helemaal verkocht aan het krachtige en overweldigende geluid van drums. Na een aantal maanden op een geïmproviseerd drumstel te hebben gespeeld was daar opeens een echt drumstel. En toen ging het snel!

Paradiso en TV-debuut

Van muziekkorps tot schoolband, verschillende ‘echte’ bands met van allerlei stijlen, tot spelen in Paradiso (inclusief nationaal TV-debuut!) en meer. Momenteel is Tom erg druk als drummer, vocalist, regisseur/muzikaal leider met de coverband die hij samen met zijn broer in 2012 heeft opgericht: EMPIRE.
Daarnaast speelt hij toetsen en zingt hij onder andere bij The 2 Men Show en X-Cream (pianobegeleiding).

Naast druk te zijn met spelen, spelen en nog meer spelen, geeft Tom sinds een aantal jaren drumles. Zowel 1 op 1 als voor groepen en nu dus ook bij Pianoforte!

drumleraarTom RoelofsMaak kennis met de andere muziekdocenten van Pianoforte.

Leslocaties

De huidige leslocaties bevinden zich in Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk. Wil je weten waar je bij jou in de buurt kan lessen?

Meer informatie »

Muziekaanbod

Je kunt bij ons o.a. de volgende lessen volgen: piano, keyboard, gitaar (bas, elektrisch en akoestisch), zang, drum, djembe, harp, dwarsfluit, viool en blokfluit.

Meer informatie »

2019 | Muziekschool Pianoforte

Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk

KVK: NL228881961B01 | BTW: 08206495 | info@muziekschoolpianoforte.nl