26 mei Open Dag in Ommen

Ontdek de nieuwe Muziekschool Pianoforte in Ommen!

Op zaterdag 26 mei organiseert Muziekschool Pianoforte in Ommen een open dag. Iedereen is van harte welkom van 12:30 tot 15 uur in de nieuwe muziekschool aan de Strangeweg 25.

Doe mee met de workshops!

Het wordt een middag vol activiteiten waar jong en oud kennis kunnen maken met het muzikale aanbod. Het docententeam is tijdens de open dag aanwezig en trakteert bezoekers op interessante workshops. Als bezoeker kun je vrijblijvend deelnemen aan de diverse workshops.

Maak kennis met onze muziekdocenten

Muziekschool Pianoforte is dé plek voor gedegen, hippe en inspirerende muzieklessen voor alle leeftijden!  Je kunt muziekles volgen in Hardenberg, Den Ham, Ommen, Daarle, Nijverdal, Vriezenveen/Westerhaar, Vroomshoop en Dalfsen. Er zijn momenteel geen wachtlijsten: er kan direct begonnen worden met een instrument naar keuze. Kom tijdens de open dag kennismaken met onze docenten en proef de sfeer. Wees allen welkom op zaterdag 26 mei!

Meer informatie over de open dag

Voor meer informatie kijk op www.muziekschoolpianoforte.nl. Of neem contact op via info@muziekschoolpianoforte.nl of bel met 06-14436332.

Open dag Muziekschool Pianoforte Ommen

Leslocaties

De huidige leslocaties bevinden zich in Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk. Wil je weten waar je bij jou in de buurt kan lessen?

Meer informatie »

Muziekaanbod

Je kunt bij ons o.a. de volgende lessen volgen: piano, keyboard, gitaar (bas, elektrisch en akoestisch), zang, drum, djembe, harp, dwarsfluit, viool en blokfluit.

Meer informatie »

2020 | Muziekschool Pianoforte

Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk

KVK: NL228881961B01 | BTW: 08206495 | info@muziekschoolpianoforte.nl