Biografie Hrayr Ter-Sargsyan

Wie is Hrayr Ter-Sargsyan?

Hrayr Ter-Sargsyan is geboren in Armenië. Daar studeerde hij zeven jaar aan de muziekschool. Hij ontving een aanmoedigingsprijs bij het Nationale Jongtalenten concours in Armenië.

Sinds 2009 woont Hrayr in Nederland. In datzelfde jaar won hij de eerste prijs bij het Talentenjacht regionale concours. Een jaar later ontving hij nogmaals een aanmoedigingsprijs bij het Eerste Britten vioolconcours. Van 2010 tot  2011 heeft hij vooropleiding gedaan aan het ArtEZ Conservatorium te Enschede bij viooldocente Skye Carman. Vanaf 2011 studeerde hij aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle bij Sarah Kapustin waar hij in februari 2016 is afgestudeerd. Hij heeft masterclasses gevolgd bij Daniel Rowland, Pyotr Tarcholik, Moshe Hammer en Benzion Shamir.

Hrayr vormt het Odayin trio met pianiste Hanke Scheffer en cellist Noam Staal. Daarnaast is hij lid in het Libero Strijkorkest en remplaceert regelmatig bij Het Van Wassenaer Consort.

Hrayr heeft een Jaap Bolink viool ( 1996/1997) en een Albert Nürnberger strijkstok in bruikleen van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Viooldocent Hrayr Ter-Sargsyan

Foto @R. Harink

Maak kennis met de andere muziekdocenten van Pianoforte.

Leslocaties

De huidige leslocaties bevinden zich in Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk. Wil je weten waar je bij jou in de buurt kan lessen?

Meer informatie »

Muziekaanbod

Je kunt bij ons o.a. de volgende lessen volgen: piano, keyboard, gitaar (bas, elektrisch en akoestisch), zang, drum, djembe, harp, dwarsfluit, viool en blokfluit.

Meer informatie »

2019 | Muziekschool Pianoforte

Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk

KVK: NL228881961B01 | BTW: 08206495 | info@muziekschoolpianoforte.nl