Biografie Tamara Laverman

Wie is Tamara Laverman?

Tamara Laverman (’95) werd zo gefascineerd door de piano in haar ouderlijk huis, dat ze op 7-jarige leeftijd haar eerste pianolessen nam bij een privédocente in Ede. Pas op 15-jarige leeftijd realiseerde zij zich dat muziek meer voor haar was dan slechts een hobby. In 2011 is ze verder gaan studeren bij pianist Frank Peters, waar een jaar vooropleiding en de volledige studie klassiek piano op het ArtEZ conservatorium op volgde. Na haar studie afgerond te hebben in juni 2017 is ze verder gegaan bij pianist Frank van de Laar en volgt ze compositielessen bij Wilbert Bulsink. Ze heeft verschillende masterclasses gehad van o.a. David Kuijken, Carlo Grante en Leslie Howard.
Naast haar solospel, speelt ze in Laverman & Scheffer, een pianoduo dat zich specialiseert in muziek uit de 20e en 21e eeuw.

Pianodocente Tamara LavermanMaak kennis met de andere muziekdocenten van Pianoforte.

Leslocaties

De huidige leslocaties bevinden zich in Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk. Wil je weten waar je bij jou in de buurt kan lessen?

Meer informatie »

Muziekaanbod

Je kunt bij ons o.a. de volgende lessen volgen: piano, keyboard, gitaar (bas, elektrisch en akoestisch), zang, drum, djembe, harp, dwarsfluit, viool en blokfluit.

Meer informatie »

2019 | Muziekschool Pianoforte

Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk

KVK: NL228881961B01 | BTW: 08206495 | info@muziekschoolpianoforte.nl