Kinderkoor

Hou je van zingen, bewegen, gezelligheid en muziek? Kom bij Star Kids!

Wekelijks gaan jullie met elkaar aan de slag met liedjes van de radio, of een liedje van je favoriete cd, een leuke Nederlandstalige musicalsong, of… misschien zelfs wel een eigen geschreven liedje? Samen met je zangdocent leer je zo meer over vrijheid (lef hebben en durven!), zangtechniek, meerstemmigheid, ritmiek, improvisatie, beweging en samenspel.  Het draait bij Star Kids om samen zingen en samen plezier hebben. En als je het leuk vindt mag je zelfs een stukje solo zingen!  We hebben een jonge en een oude groep Star Kids (9-12 en 12-15 jaar). De lessen duren 30, 45 of 60 minuten les (afhankelijk van de grootte van de groep).  Uiteraard krijgen de leerlingen van Star Kids de gelegenheid om kleine optredens voor familie en andere fans te geven. Zo kunnen ouders zien wat de kinderen in de les hebben geleerd en kunnen de kids buiten het leslokaal de kick van optreden ontdekken!

Dit zijn de tarieven:

Individueel les ( 1 persoon) – les van 30 minuten  – kosten € 26  p.p. per les
Individueel les ( 1 persoon) – les van 40 minuten  – kosten € 35  p.p. per les
Duoles (2 personen) – les van 30 minuten – kosten – €15  p.p. per les
Duoles (2 personen) – les van 40 minuten – kosten – €18  p.p. per les
Groepsles (meer dan 3 personen) 45 minuten -kosten €14 p.p. per les
Koor “Star Kids” – €15,00  p.p. per maand (bij minimaal van 10 cursisten)

Leslocaties

De huidige leslocaties bevinden zich in Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk. Wil je weten waar je bij jou in de buurt kan lessen?

Meer informatie »

Muziekaanbod

Je kunt bij ons o.a. de volgende lessen volgen: piano, keyboard, gitaar (bas, elektrisch en akoestisch), zang, drum, djembe, harp, dwarsfluit, viool en blokfluit.

Meer informatie »

2020 | Muziekschool Pianoforte

Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk

KVK: NL228881961B01 | BTW: 08206495 | info@muziekschoolpianoforte.nl