Nieuwe lesvormen

Wil je niet een heel jaar les hebben? Of wil je meerdere instrumenten uitproberen? Heb je behoefte aan een korte intensieve coachsessie? Dan heeft Muziekschool Pianoforte special voor jou twee nieuwe lesvormen in het leven geroepen.

De strippenkaart

Met de strippenkaart koop je individuele lessen in van een tijdsduur naar keuze. Deze volg je in aaneengesloten lesweken. In overleg is het ook mogelijk om deze lessen om de week af te spreken. Deze volg je ook aaneengesloten, maar dan in een om de weeks frequentie. Na afloop van de afgenomen lessen is het mogelijk om een nieuwe strippenkaart aan te schaffen.

Bepaling plaatsing en lesvorm

In eerste instantie kijken we naar de mogelijkheid om je te plaatsen met een of meerdere andere leerlingen. Dat gebeurt uiteraard op basis van overeenkomst in leeftijd, niveau en beschikbaarheid. Het voordeel van les hebben in een groepje is dat je direct leert samen te spelen (een belangrijk aspect binnen de muziek!), luisteren naar elkaar en elkaar ook inspireert en stimuleert.

Als blijkt dat les in een groepje sowieso niet gaat werken voor jou, bekijken we samen de mogelijkheid om individueel te lessen. Per instrument kan het minimale of maximale aantal leerlingen verschillen. Bij piano en keyboard is de maximale groepsgrootte twee. Voor drums en basgitaar geldt een maximale groepsgrootte van drie leerlingen.

Leslocaties

De huidige leslocaties bevinden zich in Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk. Wil je weten waar je bij jou in de buurt kan lessen?

Meer informatie »

Muziekaanbod

Je kunt bij ons o.a. de volgende lessen volgen: piano, keyboard, gitaar (bas, elektrisch en akoestisch), zang, drum, djembe, harp, dwarsfluit, viool en blokfluit.

Meer informatie »

2019 | Muziekschool Pianoforte

Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk

KVK: NL228881961B01 | BTW: 08206495 | info@muziekschoolpianoforte.nl