Muziekles bij De Kleine Kornuiten

Muziekschool Pianoforte gaat samenwerken met De Kleine Kornuiten in Dalfsen. De Kleine Kornuiten is een agrarische kinderopvang en buitenschoolse opvang. De locatie is fantastisch: op een boerenerf met een actief melkveebedrijf.

Geen internet, geen tablets of computers. Struinen gaan ze, de kinderen bij De Kleine Kornuiten. Ontdekken. Overall en laarzen aan en naar buiten. Dichtbij de natuur en dichtbij de dieren van de boerderij. Zichzelf ontwikkelen op vele manieren. Ook binnen is genoeg te beleven en te doen. En…binnenkort kunnen de kinderen zowel tijdens de kinderopvang als de BSO muziekles volgen, verzorgd door Muziekschool Pianoforte. In de lijn van De Kleine Kornuiten: kinderen een unieke ervaring kunnen bieden!

Muziekles BSO Kinderopvang Dalfsen

Leslocaties

De huidige leslocaties bevinden zich in Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk. Wil je weten waar je bij jou in de buurt kan lessen?

Meer informatie »

Muziekaanbod

Je kunt bij ons o.a. de volgende lessen volgen: piano, keyboard, gitaar (bas, elektrisch en akoestisch), zang, drum, djembe, harp, dwarsfluit, viool en blokfluit.

Meer informatie »

2020 | Muziekschool Pianoforte

Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk

KVK: NL228881961B01 | BTW: 08206495 | info@muziekschoolpianoforte.nl