Open dag Hardenberg 23 april

Op zaterdag 23 april aanstaande zet Muziekschool Pianoforte haar deuren wagenwijd open voor alle belangstellenden en muziekliefhebbers. Op hun leslocatie in het multifunctionele LOC-gebouw organiseert Pianoforte in Hardenberg een open huis. Dé kans op vrijblijvend een instrument te bespelen, aan workshops deel te nemen, uw kind of uzelf aan te melden voor muziekles.

Pianoforte is sinds één jaar actief in Hardenberg. Een mooi en succesvol jaar, waarin vele kinderen en volwassenen uit Hardenberg en omgeving zich aanmelden voor muziekles. ‘Wij zijn enorm blij met de warme ontvangst in Hardenberg. Onze locatie in het LOC Hardenberg is de perfecte plek om muziek en kunst samen te brengen. En de samenwerking met Cultuur Koepel Vechtdal brengt ons en andere culturele organisaties dicht bij elkaar’, vertelt initiatiefnemer en concertpianiste Nelly Armenian.

Muziek is voor iedereen

Pianoforte is geen ouderwetse muziekschool, maar dé plek voor eigentijdse en inspirerende muzieklessen voor jong en oud. ‘Tijdens onze open dag op 23 april in Hardenberg kan iedereen dit zelf ervaren. We organiseren leuke workshops en laten belangstellenden instrumenten proberen.

Vanaf 6 jaar kunnen de ouders hun kinderen laten inschrijven voor muziekles. Maar het komt vaak voor dat mensen op latere leeftijd dromen van het leren bespelen van een instrument. Ook dat kan door onze ruime aanbod in muzieklessen voor volwassenen. Verder is het fijn dat we door onze samenwerking met het Jeugdcultuurfonds meer mogelijkheden hebben om gezinnen met lagere inkomens te steunen en voor hen muzieklessen te financieren.’

Meer informatie?
Loop binnen tijdens het open huis!

Leslocaties

De huidige leslocaties bevinden zich in Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk. Wil je weten waar je bij jou in de buurt kan lessen?

Meer informatie »

Muziekaanbod

Je kunt bij ons o.a. de volgende lessen volgen: piano, keyboard, gitaar (bas, elektrisch en akoestisch), zang, drum, djembe, harp, dwarsfluit, viool en blokfluit.

Meer informatie »

2020 | Muziekschool Pianoforte

Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk

KVK: NL228881961B01 | BTW: 08206495 | info@muziekschoolpianoforte.nl