Subsidie muziekonderwijs toegekend!

Impuls Muziekonderwijs

Muziekschool Pianoforte geeft de komende drie schooljaren invulling aan versterking van muziekonderwijs op de scholen in Den Ham, Westerhaar en Vroomshoop. Het goede nieuws bereikte scholen vorige week: hun aanvraag voor ‘Impuls Muziekonderwijs’ is gehonoreerd!

BETER MUZIEKONDERWIJS OP DE BASISSCHOOL

Met de subsidieregeling ‘Impuls Muziekonderwijs’ van het Fonds voor Cultuurparticipatie kunnen scholen investeren in meer en beter muziekonderwijs op de basisschool. Met het extra geld krijgen de leerlingen op de basisscholen meer en betere muzieklessen. Ook worden leerkrachten gecoacht door muziekprofessionals en kan de intensieve samenwerking met muziekschool Pianoforte nog verbreed worden. In de volgende periode kunnen de mooie plannen echt in gang worden gezet. De kinderen gaan de komende drie jaren aan de slag met aantrekkelijk en uitdagend muziekonderwijs.
Wij zijn ontzettend blij dat de overheid op deze manier het muziekonderwijs op de kaart zet!
Muziekles basisschool subsidieMuziekles subsidie basisschool

Leslocaties

De huidige leslocaties bevinden zich in Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk. Wil je weten waar je bij jou in de buurt kan lessen?

Meer informatie »

Muziekaanbod

Je kunt bij ons o.a. de volgende lessen volgen: piano, keyboard, gitaar (bas, elektrisch en akoestisch), zang, drum, djembe, harp, dwarsfluit, viool en blokfluit.

Meer informatie »

2020 | Muziekschool Pianoforte

Den Ham, Hardenberg, Nijverdal, Ommen, Vriezenveen, Westerhaar, Vriezenveensewijk

KVK: NL228881961B01 | BTW: 08206495 | info@muziekschoolpianoforte.nl