Over ons

Muziekschool Pianoforte is dé plek voor eigentijdse, professionele en inspirerende muzieklessen voor alle leeftijden. Bij ons is iedereen welkom! Of je nu nog geen noot kunt lezen, of al enige ervaring hebt en je verder wilt ontwikkelen. Jong of oud en ervaren of onervaren; bij Muziekschool Pianoforte is er een plek voor jou. Jouw favoriete instrument leer je bespelen bij ons!

Jarenlange ervaring

Sinds 2006 biedt Muziekschool Pianoforte lessen en muziekprojecten aan op verschillende locaties, waaronder Dalfsen, Ommen, Hardenberg en Nijverdal. Onze lessen worden gegeven door enthousiaste en gekwalificeerde docenten met een Conservatoriumdiploma. Hierdoor hebben wij de kennis en ervaring in huis om jou te leren hoe je een muziekinstrument bespeelt.

Muziek op locatie
Tevens komen onze muziekdocenten op verschillende basisscholen en kinderdagverblijven om kinderen, volwassenen én docenten kennis te laten maken met het bespelen van muziekinstrumenten. Zo stimuleren wij de ontwikkeling van de kinderen, maar het biedt natuurlijk ook ontspanning.

Ik volg nu ongeveer 2 jaar muziekles bij Pianoforte. Ten eerste vind ik het een geweldige en inspirerende muziekschool. Met een zeer actieve directie
Margriet Hierink-Andriesen Muziekles
De musicallessen zijn veelzijdig, Carmen is een leuke, enthousiaste en gedreven juf die goed aansluit bij de kinderen.
Lizzy Smits Musical