Tarieven

Heb je interesse om bij Muziekschool Pianoforte muziekles te volgen? Bekijk dan eens onze tarieven. Muziekschool Pianoforte hanteert namelijk verschillende prijzen. Onder de 21 jaar betaal je een lager bedrag dan volwassenen boven de 21. Dit verschil heeft te maken met belastingen. Tot 21 jaar betaal je namelijk geen btw over de muzieklessen. Dit is zo geregeld door de overheid om muziekeducatie te stimuleren onder jongeren. Muziek maken is namelijk belangrijk en goed voor de ontwikkeling!

* Let op: voor leerlingen uit Coevorden geldt een gereduceerd tarief i.v.m. subsidie! Informeer naar de tarieven voor leerlingen uit Coevorden via info@muziekschoolpianoforte.nl. 

Bij Pianoforte kun je verschillende jaarabonnementen aanschaffen. Hierbij geef je aan hoe lang je wil dat elke les duurt, variërend van 20 minuten tot 60 minuten. Twijfel je nog of muziekles iets voor jou is? Dan kun je ook kiezen voor een proefperiode van 3 lessen, of een 10 lessenkaart. Download onze tarievenlijst voor de opties en bekijk wat het meest geschikt is voor jou. Heb je nog vragen over onze tarieven of lessen? Neem dan gerust contact met ons op!

Met het hele gezin lessen?
Heb jij een muzikale familie en willen meerdere gezinsleden muziekles krijgen, of heeft iemand uit jouw gezin al een abonnement bij ons? Dan profiteer jij van familiekorting.

  • Het tweede gezinslid krijgt 3% korting.
  • Het derde gezinslid krijgt 5% korting.

In termijnen of in één keer betalen?
Bij het aanschaffen van een abonnement kun je er zelf voor kiezen of je dit maandelijks, of in één keer voor een jaar wilt betalen. Kies je ervoor om dit in één keer te doen? Dan ontvang je korting op de totaalprijs.

Ik volg nu ongeveer 2 jaar muziekles bij Pianoforte. Ten eerste vind ik het een geweldige en inspirerende muziekschool. Met een zeer actieve directie
Margriet Hierink-Andriesen Muziekles
De musicallessen zijn veelzijdig, Carmen is een leuke, enthousiaste en gedreven juf die goed aansluit bij de kinderen.
Lizzy Smits Musical