Proefles

Ben jij benieuwd of je het leuk vind om een instrument te bespelen of dit te leren? Schrijf je dan bij ons in voor een proefles! Maak in één les kennis met muziek, het instrument en de docent en kijk of het wat voor jou is. Speciaal om jou te laten ervaren hoe het is om op muziekles te gaan, zijn proeflessen mogelijk van iedere les die wij aanbieden. Dit is tegen een lager tarief dan de reguliere muzieklessen. Jong of oud; iedereen kan zich bij ons aanmelden. Meld je dus vooral aan en ervaar hoe het is om de mooie melodieën van de instrumenten zelf te creëren!

Hoe werkt een proefles aanvragen?

Een proefles vraag je aan door het onderstaande formulier in te vullen. Hierbij geef je het instrument aan waar je een proefles over wilt volgen. Daarnaast geef je een voorkeurdag, tijd en locatie aan. Eventuele opmerkingen zijn ook aan te geven. Vervolgens betaal je direct je proefles. Geen kosten achteraf, maar gewoon het bedrag wat in ons formulier staat. Na het versturen van je formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de proefles vast te leggen.

Wat kost een proefles?

De tarieven van een proefles zijn afhankelijk of je een kind of volwassene bent. Een proefles aanvragen als je onder de 21 bent kost je € 20,-. De les zal 25 minuten duren. Volwassenen boven de 21 jaar betalen € 30,- inclusief BTW en krijgen een les van 30 minuten. Lees meer over deze verschillende tarieven

Ontdek jouw instrument en schrijf je in voor een proefles.

* Voor een proefles is geen eigen instrument vereist.

Kind of volwassene(Vereist)
Betaalmethode*

Heb je meer informatie nodig? Neem dan contact op met ons via Whatsapp/telefoon of de mail. App of bel naar 06-34391199. Liever mailen? Dan bereik je ons via info@muziekschoolpianoforte.nl.

Ik volg nu ongeveer 2 jaar muziekles bij Pianoforte. Ten eerste vind ik het een geweldige en inspirerende muziekschool. Met een zeer actieve directie
Margriet Hierink-Andriesen Muziekles
De musicallessen zijn veelzijdig, Carmen is een leuke, enthousiaste en gedreven juf die goed aansluit bij de kinderen.
Lizzy Smits Musical