Inschrijven

Ben jij enthousiast over onze muzieklessen? Schrijf je dan bij ons in! Jong of oud; iedereen kan zich bij ons aanmelden. Vul het formulier in en geef jouw gegevens, keuze en rekeninggegevens door. Ben je onder de 18 jaar? Laat het formulier dan invullen door je ouder/verzorger. Laten we samen starten met het creëren van mooie melodieën met jouw favoriete instrument!

Hoe werkt de inschrijving?

Je schrijft je voor muziekles in door het onderstaande formulier in te vullen. Hierbij geef je het instrument, de gewenste lesduur, locatie en het abonnement aan. Eventuele opmerkingen zijn ook aan te geven. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de algemene voorwaarden, automatische incasso en de eenmalige verwerkingskosten. Daarnaast verklaar je hiermee dat je 18 jaar of ouder bent. Ben je geen 18 jaar of ouder? Laat dan het formulier invullen door je ouder/verzorger. Na het versturen van je formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om het abonnement en de les vast te leggen.

Schrijf je in!

Voor cursisten onder de 18 jaar dient het formulier ingevuld te worden door de ouder/verzorger.

Lesvorm(Vereist)
Geslacht(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Automatische incasso lesgeld(Vereist)
Eventuele korting

Heb je meer informatie nodig, of hulp nodig bij het invullen van het formulier? Neem dan contact op met ons via Whatsapp/telefoon of de mail. App of bel naar 06-34391199. Liever mailen? Dan bereik je ons via info@muziekschoolpianoforte.nl.

Ik volg nu ongeveer 2 jaar muziekles bij Pianoforte. Ten eerste vind ik het een geweldige en inspirerende muziekschool. Met een zeer actieve directie
Margriet Hierink-Andriesen Muziekles
De musicallessen zijn veelzijdig, Carmen is een leuke, enthousiaste en gedreven juf die goed aansluit bij de kinderen.
Lizzy Smits Musical