Muziek op schoot

Kinderen van 0-4 jaar kunnen samen met hun (groot)ouders/verzorgers het plezier van muziek ervaren tijdens de cursus Muziek op schoot! Het doel van de Muziek op Schoot-lessen is om kinderen en hun (groot)ouders/verzorgers op een speelse manier kennis te laten maken met muziek. Tegelijkertijd worden ideeën aangereikt voor het integreren van muziek in de dagelijkse opvoeding en ontwikkeling van het kind.

Cursusdetails

Op vrijdag 8 maart start er weer een nieuwe cursus ‘Muziek op Schoot’ in Dalfsen! De eerste les is een gratis kennismakingsles. Wil je graag door? Dan kun je je inschrijven voor de gehele cursus van 5 lessen. Geef je nu op voor de vrijblijvende kennismakingsles op vrijdag 8 maart!

De lessen omvatten muziek- en spelactiviteiten, waaronder samen liedjes zingen, spelen, bewegen op muziek en luisteren. Deze muzikale activiteiten dragen niet alleen bij aan de muzikale ontwikkeling, maar ook aan de taal- en motorische ontwikkeling van het kind. We maken gebruik van instrumenten en materialen die geschikt zijn voor de leeftijd van het kind. Na elke les is er gelegenheid om iets te drinken en kunnen ouders nog even napraten terwijl de kinderen spelen.

Cursusdetails

  • Leeftijd: baby’s en peuters van 0 tot 4 jaar met een (groot)ouder/ verzorger
  • Aantal lessen: 6 bijeenkomsten van 30 minuten, waarvan de 1e bijeenkomst gratis is!

Geef je nu op!

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van onze 'Muziek op schoot' cursussen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt dan als eerste al het nieuws omtrent al onze cursussen.