Saxofoon

Leren hoe je blaast op een van de familieleden van de houtblazers, de saxofoon? Een saxofoon is een muziekinstrument dat behoort tot de familie van de houtblazers. Elk type saxofoon heeft zijn eigen bereik en klankkleur. Wil jij leren hoe je saxofoon speelt? Pianoforte biedt individuele lessen aan zowel beginners als gevorderden. Schrijf je in en laat de saxofoon jouw melodieën en klanken tot leven brengen!

Diverse muziekstijlen

De saxofoon is een veelzijdig instrument en wordt gebruikt in verschillende muziekgenres, waaronder jazz, klassiek, pop en rock. Het instrument staat bekend om zijn expressieve en dynamische karakter, waardoor het geliefd is bij zowel beginners als gevorderde muzikanten. Speel de muzikale klanken van jouw favoriete muziekstijl met de saxofoon tijdens de lessen bij muziekschool Pianoforte.

Onze saxofoondocenten

Lynn van der Molen Saxofoon docente
Mirjam Kweberman Saxofoon docente

Een saxofoon huren of toch kopen?

Het huren van instrumenten doe je voor een lage prijs bij Muziekschool Pianoforte. Zo zijn saxofoons al te huur vanaf €20,- per maand. Toch liever kopen? Bekijk dan gerust ons aanbod aan saxofoons op onze webshop.

Op welke locatie kun je saxofoonles volgen?

Ommen

Muziekschool Pianoforte: Strangeweg 25, 7731 GV in Ommen

Dalfsen

Christelijke basisschool De Spiegel: Brethouwerstraat 4, 7721 XN in Dalfsen